Carnestoltes pren els carrers de La Marina

Fotos: Agustín Forteza i Josep Vicens

Text: Alex Giménez

L’esperit del Carnestoltes ha envaït el barri de La Marina aquest cap de setmana. Els carrers s’han omplert d’il·lusió per una de les festivitats més acolorides de tot l’any, en la que tant criatures com adults, que rejoveneixen per uns dies, gaudeixen a parts iguals.

Aquest diumenge, dia 3 de març, ha tingut lloc la ja característica Rua de Carnaval. Durant tota la tarda, un total de 14 entitats i grups de veïns, entre els que destaquen: el Centre Cultural Estrelles Altes, Amics de la Marina o el Casal de Barri la Vinya, han desfilat pels carrers del barri. El recorregut, que ha començat i acabat a la Plaça de les Matemàtiques, ha estat ple de música, color i balls per part de totes les comparses participants.

Durant les quasi dues hores que ha durat la Rua, els veïns de La Marina han pogut veure tot tipus de disfresses. Les disfresses de cada col·lectiu, que es van mantenir en secret fins el dia de la pròpia Rua, han estat molt diverses. Grups de dàlmates, petits soldats de plom, la cultura oriental més clàssica o els personatges de “Barrio Sésamo” han estat algunes de las temàtiques més populars de la tarda.

Poques hores abans, durant el matí, s’organitzà el Carnaval Infantil. Els més petits del barri van poder gaudir d’un concurs de disfresses i un ball de carnaval amb animació infantil a càrrec de la companyia Trencamandres.

L’ambient festiu va continuar fins el final de la nit, ja que després de’una Rua plena de color, el barri presentà l’habitual ball de carnaval i el concurs en el que es va escollir la reina del carnaval de l’any 2019.

Les festivitats de La Marina s’acabaran el proper dimecres, dea 6 de març,amb el popular enterrament de la sardina, que començarà a les 17:00 hores als Jardins de Can Ferrero.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.