Comencen les obres del skate parc de La Marina

Text: Alex Giménez

La construcció del skate parc de La Marina ja és en marxa. Les obres de la nova pista patinable del barri, que estarà ubicada a l’esplanada de la Plaça del Moviment Obrer, començarà aquest mes de març i tindran una duració de cinc mesos.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat, el projecte, on el pressupost final és de 1.011.622 euros, inclou la creació de noves àrees enjardinades amb l’enllumenat, bancs, papereres, aparcaments per a bicicletes i una pèrgola per garantir que hi ha ombra durant tot el dia.

El skate parc de La Marina comptarà amb zones per a la pràctica de tots els nivells de patinatge (avançat, iniciació i “relax”) y serà obert tot el dia sense horaris, per tractar-se d’una zona sense veïns o edificis residencials propers.

La creació d’aquest espai va néixer com una iniciativa veïnal. Un grup de socis de Ateneu Popular de l’Engranatge van dur a terme una recollida de signatures l’any 2017 per a mobilitzar la construcció d’un skate parc. La iniciativa va tenir èxit i va acabar entrant en el Pla de Barris d’aquest mateix any.

Més enllà del patinatge, els veïns del barri entenen aquest parc com un nou espai de reunió per a la gent jove. Esther Pérez, consellera de la Marina, assegurava durant la presentació del projecte en 2018 que aquesta construcció es duu a terme per a “ajudar a socialitzar als joves del barri”, els quals no han tingut fins ara cap espai a l’aire lliure per a fer-lo.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.