Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

PRESENTACIÓ: Som la Marina a Can Batlló

Divendres 13 d’octubre a les 18h. Can Batlló (carrer de la Constitució, 25). Un grup de veïns de la Marina presentaran a Can Batlló el vídeo resultant de la formació cultural comunitària que es va realitzar el passat curs. Tracta de les vivències d’alguns personatges importants del barri.

Gimcana tecnològica per Hostafrancs (Rutapp)

Dissabte 14 d’octubre a les 11.30 h. Punt Multimèdia Casa del Mig (carrer Muntadas, 1*5). L’activitat consisteix en una ruta/gimcana pel barri d’Hostafrancs per a conèixer-ne la història, amb l’ajuda del mòbil i les xarxes socials, mentre es realitza una pràctica esportiva. Al web dels organitzadors trobaràs un plànol on s’indicaran els llocs on hauràs d’anar (el plànol es publicarà al web en el moment de començar la prova). A cada punt trobaràs un codi QR que t’indicarà què has de fer (respondre una pregunta, realitzar una foto, fer-te un selfie…). Per tant, has de venir amb calçat i roba còmodes, també és necessari que et facis seguidor del Facebook i el Twitter de l’activitat, ja que et podríem enviar missatges (clica per a accedir a cada enllaç).

TEATRE: Y no quedarà ninguno

Del 21 de setembre al 22 d’octubre. Teatre Apolo (Av Paral.lel, 59*61).

Deu persones tancades a la Illa del Pirata, víctimes o assassins? Una incògnita per resoldre per part de l’espectador a l’obra “Y NO QUEDARÁ NINGUNO”, una nova versió actualitzada de la novel·la policíaca més famosa de Agatha Christie. A l’obra, l’autora revela la doble moral victoriana, estesa actualment per tot el món, a la qual es mostren a través d’un cert sentit d’humor i d’un macabre escenari criminal els defectes ocults de cada personatge, i on vostès es preguntaran qui serà l’assassí?

MUSICAL: Cabaret

Del 17 de setembre al 03 de desembre. Teatre Victòria (Av Paral.lel, 65*67). Una vintena d’intèrprets i nou músics en directe converteixen el Teatre Victòria en un cabaret cada nit. El musical Cabaret arriba a Teatre Victòria dirigit i adaptat per Jaime Azpilicueta, amb Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous en els papers principals. S’hi estarà fins al desembre.

FOTOGRAFIA: Autoretrats per expressar sentiments

Del 3 al 28 d’octubre. Punt Multimèdia Casa del Mig (carrer Muntadas, 1*5). Alter egos és una sèrie de autoretrats de Maria Sintonen, que es transforma en diferents personatges per mostrar diferents costats de la seva personalitat, les seves icones de fantasia i superherois.

FAMÍLIA: Visita en família ‘Modernisme-modernitat’

Del 19 de març al 31 de desembre. CaixaForum Centre Social i Cultural (Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8). Saps qui era Casimir Casaramona? I Josep Puig i Cadafalch? Saps per què CaixaForum sembla un castell i té dues torres? Vine a descobrir en família els secrets que amaga l’antiga fàbrica Casaramona, un dels més bells exemples del Modernisme industrial català.

INFANTIL: Bombers: qui, què, com

Acte Permanent. Espai Bombers Parc de la Prevenció de Barcelona (Carrer Lleida, 30). Els matins del cap de setmana, l’Espai Bombers ofereix la visita dinamitzada “Bombers: qui, què, com”, dirigida al públic familiar. A través d’aquesta l’activitat els visitants coneixeran l’espai museogràfic i museològic de l’equipament mitjançant una gimcana.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.