Món de reines i El cuartel s’acomiaden del Punt Multimèdia- Casa del mig

Món de reines de Júlia Potrony i El cuartel de David Gomà Serralabós diran adéu, aquest dissabte 24, al Punt Multimèdia – Casa del Mig, situat al Parc de l’Espanya Industrial, on es troben des que van ser inaugurades el 30 d’abril.

Món de reines

“Formada per 130 fotografies. La plaça de Sant Jaume de Barcelona s’ha convertit en un little planet, mitjançant una panoràmica de 360º horitzontals i 360º verticals; una visió esbiaxada i fantàstica de la realitat. El primer little planet és el de la il·lustració de El petit príncep, d’Antoine de Saint Exupery. Tots els little planets fets abans de la fotografia digital eren dibuixats, sorgits de la imaginació. La tècnica dels little planets fets abans de la fotografia digital eren dibuixats, sorgits de la imaginació. La tècnica dels little planets i el programari informàtic permet crear amb la fotografia planetes singulars”.

El cuartel

“Els records del passat es desperten al present. En un espai concret s’evoquen unes vivències que, retractades amb el filtre del pas dels anys, mantenen l’essència que les fa especials. Són aquells objectes i colors que ens fan tornar allà, petits instants que mai podrem oblidar. Són les imatges que reflecteix el mirall del passat, símbols quotidians que ens marquen per a tota la vida”.

Fotografia. Autor: puntmultimedia.org

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.