Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

Concert de la Banda Municipal de Barcelona

Parc de l’Espanya Industrial. Dissabte 2 de setembre, a les 19 h. La Banda Municipal de Barcelona fa aquest dissabte, 2 de setembre, al Parc de l’Espanya Industrial, el tradicional concert de Festa Major.

36a Cursa Ciclista de la Festa Major de Sants

Carrers Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès. Diumenge 3 de setembre, a les 10:30 h. El circuit es fa al carrer de Sants, entre el d’Olzinelles i el del Moianès, amb sortida i arribada davant del carrer de Riego. L’organitza la Volta Ciclista a Catalunya, enguany amb el suport del Mercat de Sants, però les inscripcions es fan a la Federació Catalana de Ciclisme (només per a ciclistes federats).

Concert de rock heavy en família

Dissabte 2 de setembre a les 20:30h. Poble Espanyol (Av Francesc Ferrer Guàrdia, 13). Les Nits d’Estiu al Poble Espanyol amb concerts de rock en família es tanquen aquest dissabte amb un doble tribut a Bon Jovi i Guns N’ Roses. Obertura de portes a les 19.30 h, concert de 20.30 a 22 h. El volum de l’actuació està adaptat a les oïdes dels més petits.

La Bordeta està de festa major

Diferents indrets de la Bordeta. Veure programació. La Festa Major de la Bordeta es manté aquesta setmana als carrers de Súria i dels Jocs Florals de Baix amb concerts, tallers, actuacions, dinars i sopars de germanor.

Entrada gratuïta als museus de Barcelona

Diferents museus de la ciutat. Activitat permanent. El MNAC és un dels museus de Barcelona que tenen entrada gratis el primer diumenge de cada mes, d’altres són d’accés lliure els diumenges a partir de les tres de la tarda. Una bona manera –i econòmica– d’acabar la setmana!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.