Tallats els carrers Foneria i Cisell per obres de pavimentació

Vista aèria de les obres al carrer Foneria

De l’1 al 3 de setembre es duran a terme les obres de millora del paviment al carrer de la Foneria, entre el passeig de la Zona Franca i el carrer dels Ferrocarrils Catalans. Per aquest motiu, la tarda de dissabte 2 i tot el diumenge 3, aquest tram estarà tancat al trànsit i només podran accedir-hi els autobusos. Els vehicles privats es desviaran pels carrers dels Ferrocarrils Catalans i de la Mineria.

Durant aquests dos dies, l’Ajuntament recomana aparcar fora de l’àmbit de l’actuació, ja que no s’hi podrà accedir per obres d’asfaltatge. Així mateix, l’àrea verda d’aparcament quedarà anul·lada durant el període d’obres.

Vista aèria de les obres al carrer Cisell

De la mateixa manera, divendres 1 i dissabte 2 de setembre, es duran a terme obres de millora del paviment al carrer del Cisell, entre el passeig de la Zona Franca i el carrer de la Mare de Déu de Port. Durant els dos dies, aquest tram del carrer del Cisell, en el límit entre la Marina de Port i la del Prat Vermell, restarà tancat al trànsit.

La circulació en sentit Besòs —és a dir, cap a la muntanya de Montjuïc— es desviarà cap als carrers dels Motors i de l’Encuny. En sentit Llobregat, qui vulgui arribar des del carrer de la Mare de Déu de Port fins al passeig de la Zona Franca, haurà de fer-ho pel carrer de Sant Eloi.

Al carrer del Cisell, durant aquests dos dies, queda anul·lada tant l’àrea verda d’aparcament com la parada d’autobús número 2496 (línia 125)

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.