Obert el termini per participar en el Job Market Place del SIL 2024

Organitzat per Barcelona Activa tindrà lloc dins del saló el 7 de juny a les 9.30 h

Job Market Place

Després de l’èxit de l’any passat, el SIL 2024, la Fira Internacional de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain de referència mundial, que se celebrarà del 5 al 7 de juny a Barcelona, comptarà de nou amb el Job Market Place, un espai de captació i atracció de talent organitzat en col·laboració amb Barcelona Activa, que té com a objectiu posar en contacte empreses i professionals. En la passada edició, es van presentar un total de 374 professionals candidats als llocs oferts, entre els quals es van seleccionar els 107 perfils més afins que van realitzar una entrevista de treball en el SIL.

Totes aquelles empreses interessades a conèixer professionals del sector de la Logística per incorporar-los en la seva organització, que tinguin vacants a Barcelona i Àrea Metropolitana, poden participar en el Job Market Place enviant les demandes de perfils abans del 7 de maig, a través d’aquest formulari. Posteriorment, Barcelona Activa publicarà les ofertes de treball i durà a terme una preselecció de les persones candidates que s’ajustin a la descripció dels llocs de treball.

Finalment, les entrevistes es realitzaran el divendres 7 de juny, de 9:30h a 12h, en aquest espai de reclutament i networking, ubicat dins del SIL, en el qual es donaran cita candidats/es preseleccionats/des i les empreses.

Mitjançant aquest espai de selecció i contractació de nou talent liderat per Barcelona Activa, les empreses podran reunir-se amb candidats que compleixen els requisits professionals per així incorporar nou talent.


El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, assegura que “la captació de talent és una de les principals preocupacions de les empreses avui dia i el SIL compta amb la participació d’empreses que representen tots els esglaons de la cadena logística, per la qual cosa és una veritable oportunitat per fer networking de qualitat”.

En paraules de Blanca Sorigué, directora general del CZFB i del SIL: “Cal tenir en compte que el 90% de les persones que visiten el SIL són perfils amb capacitat de decisió en les seves empreses pel que la fira és l’espai idoni per posar en contacte les demandes professionals que tenen les empreses amb el talent de perfils molt diversos que ens visita”.

Les empreses interessades en conèixer professionals del sector de la Logística per incorporar-los en la seva organització, amb vacants a Barcelona i Àrea Metropolitana, poden enviar les demandes de perfils abans del 7 de maig


SIL Platfom i espai exclusiu B2B

El SIL compta amb altres iniciatives, mitjançant les quals ofereix oportunitats úniques entre professionals del sector com la Web App SIL Platform, una eina de desenvolupament propi que ofereix la possibilitat de realitzar networking, mitjançant l’enviament de missatges entre assistents. La plataforma permet sol·licitar reunions amb empreses i navegar per totes les opcions de l’esdeveniment, accedint des de qualsevol dispositiu a través de la web del SIL. Els usuaris també poden descarregar-la als seus telèfons mòbils.

D’altra banda, enguany, el SIL habilitarà un espai exclusiu de reunions B2B on les empreses participants, speakers i carregadors es relacionaran entre ells generant oportunitats de col·laboració.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.