50è aniversari de l’Escola Enric Granados

Aniversari escola Enric Granados
Grup d'exalumnes que van participar de la celebració

Un dels referents educatius del barri està de celebració. L’Escola Enric Granados celebra enguany el seu 50è aniversari, motiu pel qual es va organitzar una gran trobada al centre, que va tenir lloc el passat dijous 25 d’abril.

Famílies, exalumnes, antics treballadors, personalitats polítiques i l’equip i alumnat actual es van aplegar al pati de l’escola per a compartir una emocionant i divertida estona plegats. Una jornada que va començar a les tres de la tarda, amb el protagonisme dels estudiants i els parlaments de diversos dels assistents.

Entre ells, l’actual directora, Maria Gómez, a qui van seguir l’Anna Pous i l’Adolfo Pérez, ambdós antics directius de l’escola Enric Granados. Gómez va expressar la seva gratitud amb què “la celebració del nostre aniversari hagi servit d’excusa per trobar-se avui aquí”, agraint a les persones assistents per acceptar la invitació del centre.

La regidora Raquel Gil, la consellera Anna Simó, i la directora de l’escola, Maria Gómez.

A l’escenari també van pujar la consellera d’educació, Anna Simó i la regidora del districte de Sants-Montjuïc, Raquel Gil. La regidora va fer valdre “la comunitat d’escoles, entitats i recursos del barri de la Marina”, mentre que Simó, a manera de cloenda, va agrair a “tots els mestres i professionals que han passat pel centre la feina de formar tants nens i nenes”.

Jordi García, exalumne: “Aquesta escola és casa nostra, i els excompanys no són només amics, sinó que formen part de la nostra família”

Durant els discursos, també es va presentar el nou logotip de l’Escola Enric Granados, creat amb motiu de l’aniversari.

El sentiment d’unió que expressava l’exdirectora Anna Pous també era compartit per la Urmila Devi Sharma, mare d’un alumne de sisè i membre de l’AFA de l’escola. “El meu primer fill ja va a estudiar aquí i no podria estar més contenta, realment ens tractem com a una família”, afegia la Urmila.

I és que aquesta paraula va ser la més repetida durant la celebració. Mentre els més menuts gaudien dels inflables i diverses activitats que s’havien distribuït per tot el pati de l’escola, els exalumnes, una bona colla, van prendre un refrigeri a l’altra banda del recinte, tot recordant vells moments i anècdotes dels seus anys com a estudiants.

Famílies, exalumnes, antics treballadors, personalitats polítiques i l’equip i alumnat actual es van aplegar al pati de l’escola per a compartir una emocionant i divertida estona plegats

L’alumnat mostra el nou logotip creat en motiu del 50è aniversari.

La Cristina Reina i en Jordi García, que van entrar tots dos l’any 1974 a l’escola, també van expressar que la Enric Granados era una part inesborrable de la seva vida. “Tornar aquí ha estat molt emocionant, vam passar èpoques molt felices”, expressava la Cristina. “Aquesta escola és casa nostra, i els excompanys no són només amics, sinó que formen part de la nostra família”, afegia en Jordi. “Que continuï 50 anys més, perquè volem que, de la mateixa manera que nosaltres sentim aquesta escola com a part de nosaltres, ho puguin fer les generacions que han de venir”, concloïen.

Una trobada emotiva, festiva, de retrobament i de memòria, celebrant el mig segle de l’escola Enric Granados amb bona part de les persones que n’han format part durant el seu recorregut educant i formant als i les alumnes del passat, present i futur.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.