Torna el SIL 2022 amb una imatge renovada

  • La 22a edició de la fira líder del sector del Sud d’Europa i el Mediterrani, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny del proper any.
  • La principal trobada del sector logístic  presenta  un  nou logotip, reforça el seu compromís amb la innovació, el  networking i els ODS, i integra l’eDelivery  Barcelona dins de la seva oferta.  

Barcelona, 23 de novembre 2021 – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona anuncia la celebració de la 22a edició del Saló Internacional de la Logística del 31 de maig al 2 de juny de 2022, després de dos anys d’absència a causa de la situació sanitària. La principal trobada del sector logístic  al Sud d’Europa i el Mediterrani  presenta un nou logotip per a una trobada que comptarà amb una major presència de noves tecnologies que permetran a la fira impulsar la generació de networking.

En aquest sentit, el SIL 2022 ha creat una aplicació que facilitarà la transmissió de dades entre expositors i visitants només amb escanejar els corresponents codis QR. Així mateix, el networking se seguirà fomentant mitjançant un speed dating que permetrà mantenir més de 5.000 reunions ràpides entre empreses del sector.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, destaca que “l’entitat segueix apostant per  la  logística  amb l’organització de l’única fira que des de 1998  reuneix a tota la supply chain i que s’ha consolidat com el referent del sector així com la trobada anual líder al sud d’Europa i el Mediterrani”.   

En aquesta edició, el  SIL 2022 aposta per reforçar el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. A més d’estar representats  al  Congress, s’utilitzaran materials sostenibles per a la construcció dels estands i es lliurarà el premi a l’empresa amb millors pràctiques sostenibles i a l’empresa carregadora amb millors pràctiques. Igualment el SIL 2022 integra dins de la seva oferta  l’eDelivery Barcelona que comptarà amb una zona d’exposició dedicada a l’última milla i a l’entrega en el comerç electrònic.

El SIL 2022 potenciarà també la seva àrea de coneixement i la innovació a través de l’Startup Innovation Hub i seguirà comptant amb la primera  acceleradora firal del sector logístic que assolirà ja la seva tercera edició, a més de lliurar també el premi a la millor innovació de la fira. En aquesta línia,  Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de SIL, assenyala que  “en aquesta nova edició, la innovació tindrà un component més important que mai. En els últims dos anys la logística ha adquirit un major pes en l’economia global i en aquesta primera edició després de l’arribada del Covid-19 volem reforçar el nostre paper com a pont internacional de negocis entre Europa, Amèrica Llatina i els països del Mediterrani”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.