Ambients confortables i menús de mig dia, entre les seves apostes.
Amb un ambient renovat de dalt a baix i amb una oferta ampliada, torna després d’un breu recés, el just per fer les reformes, la Taberna del Conde. Miguel Angel i Pilar Diaz, els seus gestors des de fa cinc anys, renoven la seva aventura tavernera i mantenen la seva aposta per la proximitat, la varietat i la qualitat un servei que consideren orientat a amics i veïns, més que a clients .
Inspirats en les cultures i el bon paladar de casa, s’afegeix a la seva ja variada oferta gallega i andalusa i als seus populars mariscades i graellades, els menús de migdia dia i caps de setmana, que barregen la tradició dels plats de l’avia amb la cuina moderna. Un primer, un segon, la beguda, el pa i les postres o cafè a un preu de 9.90 euros entre setmana y 15 euros els caps de setmana, son les opcions. Entre alguns dels plats per triar: la paella marinera dels dijous, el conill amb caragols, els canelons de la casa, el salpicó de marisc, el llom als quatre formatges o las “nueves” de peix.
A més, el local ubicat al carrer de la Foneria, 46 té una sala amb capacitat per acollir fins a 40 persones i una terrassa interior que pot encabir-ne 28 més; pel que és ideal per acollir qualsevol acte social. Els taverners remarquen la capacitat de flexibilitat i adaptació a tots els pressupostos, pel que no hi caben excuses per fer-hi celebracions.
Miguel Angel i Pilar porten quasi tota la vida al barri ambdós consideren que el comerç a La Marina ha de ser atractiu al veïnat a fi de que no hi hagi necessitat de sortir al centre a buscar opcions. “La vida de les ciutats és als barris i els comerciants hem de ser capaços d’innovar”, conclouen entusiastes.