Fira Marinera i de la Pagesia, tot a punt per a una jornada memorable

Una gran oportunitat està a punt d’arribar al nostre estimat barri de la Marina. El proper 8 de juny, el passeig de la Zona Franca s’omplirà de vida amb la Fira Marinera i de Pagesia, un esdeveniment únic que promet oferir una experiència màgica i inoblidable.


Els comerciants estan treballant amb entusiasme per fer d’aquesta jornada una festa memorable. Amb fins a 60 parades, els visitants podran descobrir una mostra dels millors serveis i botigues que representen la diversitat i l’essència de l’eix comercial de la Marina. Des d’un centre de tatuatges, establiments dedicats als animals, emmarcaments fins a serveis immobiliaris, escoles d’anglès, bijuteria i molt més. Aquesta varietat reflecteix l’energia i la vitalitat del nostre barri.


La Fira no serà només una oportunitat per a les compres, sinó també un festí per als sentits culinaris. L’espai gastronòmic comptarà amb establiments prestigiosos com el Celler la Marina, el bar Las Palmeras i “Birras y copas”, que seduiran els visitants amb delícies irresistibles.


La música en directe serà un dels grans atractius de la festa. L’ambient s’omplirà de balls encisadors amb el country del grup QuímiCountry, les danses del Centre Cultural d’Estrelles Altes i el rock del grup L80 P, amb la col·laboració especial de Dani G. Napos, guitarrista de Jarabe de Palo.

Els més petits també tindran el seu espai especial amb un món d’aventures i diversió, dissenyat perquè gaudeixin d’una jornada inoblidable, La Festa de l’Arquitectura que té posada una mirada en el futur del Passeig de la Zona Franca.

Us animem a no deixar escapar aquesta ocasió per formar part d’una experiència que marcarà una data especial al calendari del nostre barri. El 8 de juny, no us perdeu la Fira Marinera i de Pagesia. Us hi esperem amb il·lusió!

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.