Després de vacances, reprendre la rutina amb cura

Comerços de la Marina

A l’Associació de Comerciants La Marina, comptem amb una xarxa de professionals dedicats a ajudar-te en aquest retorn. Els nostres associats t’ofereixen els millors consells per assegurar-te que tornis amb energia renovada i ben cuidat.

Recupera la Vitalitat del Teu Cabell Després de les Vacances

Després de les vacances, el cabell sovint necessita una cura especial per recuperar la seva vitalitat. El sol, la sal del mar i el clor de les piscines poden deixar-lo sec i sense vida. A Daniel Fernández Estilistes, som conscients d’aquests efectes i t’oferim els millors serveis per reparar i revitalitzar el teu cabell.

El nostre equip de professionals està preparat per proporcionar-te tractaments personalitzats que hidraten i reconstrueixen la fibra capil·lar en profunditat. A més, t’aconsellem fer un tall de puntes per eliminar les parts més danyades i donar al teu cabell un aspecte més saludable i fresc.

Utilitzem productes d’alta qualitat, rics en ingredients naturals com l’oli d’argan i la queratina, per garantir que el teu cabell torni a estar suau, brillant i ple de vida. També t’oferim consells sobre com protegir-lo en el futur, incloent-hi l’ús de protectors UV per a un cabell sempre protegit i radiant.

No deixis que els danys de les vacances afectin la teva melena. Visita’ns a Daniel Fernández Estilistes i deixa que els nostres experts et retornin la bellesa del teu cabell.

Tot per a la Tornada a l’Escola, Ràpid i a Prop de Casa

La tornada a l’escola pot ser estressant, però a Papereria Lage estem aquí per fer-te la vida més fàcil. Com a comerç de proximitat, t’oferim tot el que necessites per començar el nou curs sense haver de recórrer llargues distàncies ni perdre temps.

Què hi pots trobar?

  • Material Escolar Bàsic: Tot des de llapis i retoladors fins a llibretes i carpetes, amb una àmplia varietat per a cada necessitat.
  • Motxilles i Estoigs: Troba motxilles còmodes i estoigs pràctics per a tots els gustos, disponibles a tocar de casa.
  • Agenda Escolar: Organitza’t amb estil amb les nostres agendes escolars, perfectes per a mantenir-te al dia.
  • Manualitats i Projectes: Tot per a les teves creacions, incloent papers de colors, tisores i més, sense haver de fer grans desplaçaments.
  • Tecnologia i Accessoris: Des de calculadores fins a pendrives, amb la comoditat d’un servei proper.

A Papereria Lage, t’ajudem a trobar ràpidament tot el que necessites per a la tornada a l’escola, amb un servei personalitzat que només un comerç de proximitat pot oferir. Estalvia temps i comença el curs amb nosaltres, a la botiga del teu barri!

Tornada de Vacances: Cuidant els Teus Peus.

Després de gaudir de les vacances, és important assegurar-se que els teus peus estiguin en òptimes condicions. A la Clínica Podològica Huellas, estem aquí per garantir que tornis a la rutina amb els teus peus sans i còmodes. Segueix aquests consells bàsics per mantenir-los en bon estat:

  • Consulta al Podòleg: Si sents dolor, molèsties o has notat canvis als teus peus, programa una visita amb el teu podòleg. Problemes com callositats, galindons o alteracions estructurals poden ser senyals que necessiten atenció professional.
  • Manten la Higiene Diària: Rentar els peus amb sabó neutre i assecar-los bé després de la dutxa és essencial per prevenir infeccions. La humitat pot causar problemes com infeccions de fongs, així que assegura’t que els teus peus estiguin completament secs.
  • Tria el Calçat Adequat: Utilitza calçat específic per a cada activitat. No barregis els sabates esportius amb els que uses per treballar o per moments d’oci. Un bon calçat proporciona suport i prevé possibles problemes.
  • Observa els Teus Peus Regularment: Dedica un moment cada dia a revisar els teus peus. Detectar qualsevol canvi o anomalia a temps és clau per evitar problemes majors.

No esperis a sentir molèsties greus per buscar ajuda. A la Clínica Podològica Huellas, estem aquí per cuidar els teus peus i garantir-te el millor confort possible. Visita’ns per assegurar-te que estiguis preparat per afrontar la rutina amb passos ferms i segurs.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.