Tres no són multitud!

    IMG_20140503_114959Després d’un merescut descans de Setmana Santa el programa més enrotllat del cap de setmana torna a les ones radiofòniques. A petició de tots els fans, la Sílvia Hernàndez Depares ens porta una nova dosi de curiositats. Entre d’altres destaquem unes hostesses molt peculiars, i unes instruccions molt ben elaborades.

    A més a més, quan complim tretze programes d’aquesta segona temporada ens seguim preguntant on són el David Martinez i la Cristina Suarez?! Aconseguirem algun dia trobar-los? De fet, i davant de l’absència de la Ines Dias i la Sigrid Bravo creixent els rumors que apunten a la veterana del grup com a possible responsable d’aquest misteri.

    El que no falla mai és el Guillem Estadella. En un intent de demostrar que és més que un seductor nat ens soprèn amb les errades ortogràfiques més freqüents en llengua espanyola. També ens presenta una nova versió musical amb el ministre Wert com a protagonista, i les imperdibles respostes del Yahoo Respuestas.

    I per posar la guinda al pastís, la Lara Barrera reapareix en el darrer moment al No Som Sants per explicar-nos com està i si ha acabat ja o no la mudança interminable. Un munt de riures i continguts que ja podeu tornar a escoltar!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.