Sisena edició de Ràdio a les Escoles!

Ràdio a les escoles

La Marina FM (102.5) ha col·laborat amb diversos centres educatius del barri en el projecte Ràdio a les Escoles.

Aquesta iniciativa, que ja va per la seva sisena edició i va tenir inici a principis del mes de gener d’enguany, es realitza a les escoles Seat (cinquè A i B), Enric Granados (sisè), El Polvorí (cinquè) i Can Clos (cinquè i sisè).

En concret, més de cent alumnes han après les eines de comunicació que s’utilitzen a la ràdio i les diferents tipologies de contingut que s’introdueixen en els programes radiofònics, quedant com a resultat unes propostes entretingudes i de gran qualitat, amb notícies sobre el barri, publicitat sobre productes innovadors, entrevistes a mestres i famílies i, per descomptat, espais musicals a cadascun dels programes.

Alumnes Taller Ràdio
Alumnes de les escoles Enric Granados, Seat B, El Polvorí, Seat A i Can Clos durant la gravació dels seus programes.

Tot això veurà la llum al llarg de cinc emissions per antena en dissabte, a les dotze del matí, (una per cada grup escolar), entre el 4 de maig i l’1 de juny, en la freqüència 102.5 de La Marina FM.

A més a més, els dies 27, 28 (al Graner) i 29 (a La Bàscula) de maig a les 10:30 hores, tindrà lloc l’acte final dels projectes de la Caixa d’Eines, impulsat pel Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona, i del qual son part els programes de ràdio. En aquestes trobades, infants i artistes d’altres propostes i les famílies que hi vulguin assistir podran gaudir en directe dels espais radiofònics dels alumnes, a més de propostes de dansa, teatre, música, o vídeos. Hi esteu convidats!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.