Torna el Pessebre Vivent de la Marina!

A la Marina, l’arribada del Nadal i de les festes són sinònim de pessebre vivent, un dels grans èxits del barri, organitzat pel Centre Cultural Estrelles Altes. De fet, ja són més de dues dècades de tradició i és un dels pocs pessebres vivents que es fan a la ciutat de Barcelona (els altes es fan a Can Baró i a Torre del Suro). Per tant tot un luxe i un orgull pels veïns i veïnes del barri.

Als inicis, era un espectacle molt petit i es realitzava a la Plaça Marina. Ara per ara, hi participen més de 130 figurants humans, a més de diversos animals, entre els quals hi destaquen les ovelles o els ànecs. El realisme del pessebre, les escenes i els oficis representats, ens traslladen a èpoques anteriors i, sobretot, rememoren les tradicions.

Aquest any, el pessebre vivent, se celebrarà el dissabte 18 de desembre als Jardins dels drets humans. Des de les 18:00 hores fins les 20:30, els veïns i veïnes podran presenciar l’espectacle, gaudir d’una tarda nadalenca i, com ja és habitual, tots aquells que s’hi acostin, podran tastar el pa amb oli, el vi o el brou calent.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.