Els Jardins de la Mediterrània acullen l’espectacle “Un món de llum”

L’espectacle “Un món de llum” es basa en un màping interactiu. Una projecció de textures i figures animades en directe i acompanyades de música en viu. Els assistents hi poden participar activament a través d’una càmera web.

El mapatge ha estat dissenyat per l’artista lumínica Heidi Valda amb la col·laboració de l’ONG EnriquezArte. A més, diverses entitats i escoles del barri també hi ha cooperat en el disseny de la projecció amb dibuixos i idees.

El projecte s’emmarca dins de les jornades de dinamització que s’estan duent a terme als Jardins de la Mediterrània per revitalitzar el barri i posicionar els jardins com un espai de trobada entre els veïns i veïnes. L’objectiu és omplir de vida i activitat els carrers i les places de la Marina. L’espectacle ha estat organitzat des del Pla de Barris, juntament amb diverses entitats com l’Associació de Comerciants, la Fundació Mans a les Mans, La Marina Viva, entre d’altres.

Cal destacar que les projeccions són gratuïtes i l’espectacle de màping es durà a terme en viu al llarg del dia d’avui i de demà, 17 i 18 de desembre, entre les 18:30 i les 19:30 hores.

No dubteu en apropar-vos i gaudir d’una jornada diferent, interactiva i musical al barri!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.