Cartes dels alumnes de l’Escola SEAT

El meu barri, la Marina

Nosaltres vivim en un barri molt bonic, on hi ha molts parcs amb arbres i plantes, en els quals podem jugar a l’aire lliure, amb la pilota o anar en bicicleta amb els amics.

La nostra festa major és molt divertida, la gent balla, canta i parla amb els seus veïns, a més a més, es fan moltes activitats per nosaltres, els nens, com la festa dels fantasmes, la de les carrosses de Nadal o la de Carnestoltes.

També hi ha moltes botigues on comprar el que necessites i, fa poc, han afegit autobusos nous, només manca el metro però, de segur que no trigarà gaire.

Malauradament, existeix un problema, hi ha gent que no sap apreciar el que tenim i embruten el terra amb les caques dels gossos, les quals no recullen. Diuen que no hi ha pipi-cans, pot ser és veritat, encara que si la reculls no la trepitjaríem i les sabates estarien netes. Tenim contenidors per les escombraries però hi ha qui la llença a terra, cosa que no entenem, i fa molta pudor el carrer. Un altre inconvenient és el soroll que hi ha de vegades, la gent cridant o molts cotxes que toquen el clàxon i els fums que emeten.

Si tots fem un petit esforç milloraríem aquest que ja creiem que és un bon barri.

Classe de 5è A de l’Escola SEAT

Carta de l’Escola SEAT

Agraïm a les associacions, entitats i persones que col·laboren en totes les propostes d’activitats del nostre barri La Marina: festes populars, mostres culturals , espais oberts als infants (ludoteca, esplais,…).

Aprofitem per dir que la gent hauria de cuidar més el barri, ja que sovint està molt brut (caques, papers…), entre tots podem fer un barri millor.

Classe dels Esportistes 5è B de l’Escola SEAT

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.