Perquè els veïns de la Marina sempre som els últims?

Fa uns anys una acció cívica en xarxa impulsada per uns veïns del barri va permetre guanyar els terrenys on era l’antic poliesportiu de la Seat (c/ Energia). Era l’oportunitat somiada per tots de tornar a tenir piscina, gimnàs municipal… en un barri sense cap d’aquests equipaments. L’Ajuntament compte com si les Picornell fossin del barri, quan tothom sap que son instal·lacions de ciutat i, a més a més, molt mal comunicades amb la Marina.

El temps ha passat i la primera sorpresa en negatiu ha estat la construcció d’un camp de futbol perquè puguin jugar equips de fora del barri. La segona sorpresa ha estat descobrir la potència d’uns altaveus que ens desperten amb cançons i crits a hores intempestives els caps de setmana. La tercera sorpresa desagradable ha estat veure com el magnífic Poliesportiu La Marina tampoc tindrà l’ús que necessita el barri. Si que beneficiarà alguns clubs i AAVV però no serà el gimnàs municipal obert a tothom i amb preus raonables que es necessitava.

Diuen que el 2018 es farà un informe que podria desencallar el tema. Seguirem esperant la piscina i el gimnàs municipal i seguirem sense entendre perquè els veïns de la Marina sempre som els últims de Barcelona a tenir el transport, equipaments… que ens mereixem.

Òscar Chic i Giménez

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.