El metro, la nova farsa política del nostre barri

MANHOH TANG SERRADELL| Aquest passat octubre es va fer físic la decisió de congelar les obres que TMB estava preparant per a la implementació dels trams de L9 i L10 i que anaven a passar per la nostra zona amb l’aixecament de l’oficina provisional d’atenció al ciutadà. No sóc veí vostre, però estic tant indignat com vosaltres o potser més i tot.

“ESTEM CONDEMNATS COM A BARRI A SER L’OMBRA DE LA CIUTAT”

Em sento realment decepcionat que l’Ajuntament de Barcelona i sobretot el nostre regidor Jordi Martí (CiU) hagin deixat el projecte condemnant-vos  a seguir sent l’ombra de la ciutat. Passo cada dijous de camí a la emissora Sants-Montjuïc Ràdio baixant pel Passeig de la Zona Franca i veig la petjada de les obres que ja sabem que mai veuran la llum. Fem camins estranys quan caminem pel carrer rodejant l’esquelet d’un ascensor o d’una boca de metro.

Felicito a la gran Barcelona que veu de melic en dins i es despreocupa de barris com el vostre i ara també meu per motius de feina, es preparen a gastar milions d’euros de fons públic i privats per a una candidatura olímpica més a la que puguem sumar a les nostres derrotes internacionals amb el COI i no acabar una demanda que ja suma 40 anys llargs de patiment veïnal.

“EM SORPRÈN LA VOSTRA PASSIVITAT”

Foto: Un autobús de la línia 109 a la Plaça dels Països Catalans (ecomovilidad.net)

El que em sorprèn més és la vostra passivitat, com si això no fos necessari que el metro arribi fa que pugueu arribar amb temps a la feina, que el comerç millori o que els barcelonins tinguem el mitjà per a poder-nos perdre’ns pels vostres carrers. Cada minut que passa esteu deixant malmetre unes infraestructures que estan al 90% i que no desapareixeran soles, viureu rodejats del vostre fracàs. Us animo com a barri a fer públic el que sentiu: manifesteu-vos, feu-vos escoltar a tothom i a les xarxes. Mai deixeu de lluitar per allò que els vostres fills heretaran. Crec que es mereixen l’oportunitat fer gran aquest entorn.

No us deixeu conformar per la decisió de TMB de fer passar un bus de recorregut àgil que substituirà el 72, encara que mantinguin les altres tres línies sabem que no és suficient, volem el metro i el volem ja! 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.