Dos barris condicionats per Montjuïc

Fotografia de Javier Ortega Figueiral

rosa-sielvaRosa Sielva, Membre Associació veïns i veïnes d’El Polvorí // A ningú no el sorprèn, excepte a TMB que als veïns del Polvorí i de Can Clos, barris de La Marina, el fet de viure a la falda de la muntanya condicioni la seva vida de manera negativa a causa del transport públic. Les dues línies que fan el servei dels nostres barris tenen unes freqüències de pas de les més baixes de la ciutat, 35 minuts els dies laborables i 70 minuts les tardes de diumenge i festius; és la freqüència del bus 13, i el 125 que durant molts anys no circulava els festius, i que per fortuna hem recuperat el servei festiu, té una freqüència de pas de 40 minuts!

Hem d’afegir que els diferents actes que tenen lloc a la muntanya, esportius, lúdics i fires, en la majoria dels casos, porten afegits desviacions de la ruta habitual i majors retards. Som conscients de que Barcelona és una ciutat oberta i desitjada per a aquests actes que tant aporten a la nostra ciutat, però als veïns també ens agradaria que se’ns tingués en compte a la hora de planificar-los. No n’hi ha prou amb que l’Ajuntament, Districte, ens enviï un comunicat avisant de tal o qual acte, seria desitjable que a més, vingués acompanyat d’un increment del servei.

En quant a les nits, hems de planificar molt bé les nostres escasses sortides i portar la “txuleta” amb l’horari del bus, ja que no tenim servei nocturn. Som barris amb molta població gran i desgraciadament de pocs recursos econòmics, en conseqüència, a l’hora d’agafar un taxi, no sempre localitzable per més inri, ens ho hem de pensar dues vegades, pel que moltes vegades ens veiem obligats a quedar-nos a casa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.