Confinament i activitat a L’Espai Veïnal Química

Fachada Química

L’Espai  Veinal Química  va obrir les seves portes ara fa gairebé un any. El projecte va ser fruit del treball i la constància d’una sèrie d’entitats arrelades al barri de La Marina que juntament amb Districte i Pla de Barris van constituir aquest espai.

Amb l’arribada del covid 19 i l’obligat tancament del local les entitats s’han quedat a casa, però lluny de romandre amb els braços creuats continuen actives i connectades al barri.

Algunes  entitats han mantingut  obertes part de les seves activitats amb classes on-line  o enviant deures i materials als seus alumnes per a que puguin estudiar a casa, com és el cas de l’associació Umbel.la, Folk Montjuïc  i  Josur Atawasol Intermediterrania. 

Altres entitats com l’associació Guineocatalana Bisila i Amics de la Marina col.laboren amb el grup “Covid La Marina ajuda veïnal” fent mascaretes cosides a casa per als hospitals. 

A les xarxes socials podreu veure  també un video musical realitzat per La Marina Sona durant el confinament titulat “ La Marina Sona es queda a casa”. 

Entitats com Escacs la Cadena, les Puntaires d’Estrelles Altes i la Coral de Sant Cristòfol  segueixen jugant, treballant i practicant a casa; tots i totes amb amb moltes ganes de tornar a la normalitat.

En aquests moments tan durs d’aïllament social, és important mantenir actives les xarxes de suport mutu que tenim; gran part de les persones que normalment fan activitats a L’Espai Veïnal Química segueixen en contacte entre elles mitjançant whatssap i altres canals, donant-se un suport principalment emotiu, fent-se companyia i animant-se, dient-se cada dia que tot anirà bé.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.