La campanya de recollida de joguines per Reis acaba amb èxit

recollida_joguines_marina
MIQUEL VERA LIGERO|

Més de 50 nens es beneficiaran dels presents aportats pels veïns del barri, que han respòs amb contundència a la crida de la Parròquia i l’Associació de Veïns de Sant Cristòfol i dels mitjans de l’AMCL.

El passat diumenge dia 5 de Gener es va donar per conclosa la primera edició de la campanya solidària “Un Nadal, un somriure”, organitzada per la parròquia i l’Associació de Veïns de Sant Cristòfol  i El Diari La Marina i Sants-Montjuïc Ràdio i amb la col·laboració de Imagina ser feliz i la Joia de Montjuïc. L’iniciativa de Fernando Abad ha tingut com a objectiu recollir joguines noves per a nens de famílies en situació desfavorable, per tal de que aquest any, cap d’ells es quedés sense joguina per reis. La campanya va durar tres dies; el 3, 4 i 5 de Gener i va finalitzar amb unes xifres més que positives: es van recollir 300 joguines noves, que aniran destinades a 50 famílies del barri amb fills menors d’onze anys. La solidaritat dels qui van aportar joguines al recapte serà premiada amb el sorteig d’un sopar per a dos persones al restaurant “Mamma Mia”, situat al carrer Foneria 37 -39 del Barri de la Marina.

Les jornades de recollida van ser cobertes per una programació especial de l’emissora del barri; Sants-Montjuïc Ràdio, que va oferir un show presentat per Manhon Tang (Que dirigeix “No Hi Ha Qui t’Aguanti” a SM Ràdio)i un especial de “Cuando Ruge la Marabunta” que van amenitzar aquestes entranyables tardes de solidaritat. Des de les ones de l’emissora s’animava a participar, alhora que s’establia comunicació directa amb els punts de recollida de joguines, així com amb les cavalcades de Ses Majestats Els reis d’Orient , tant del barri de la Marina, com de la ciutat de Barcelona.

La campanya ha servit per posar de manifest la gran solidaritat de la gent del barri, com es fa palès en el gran nombre de persones que van acostar-se a la Plaça de Marina o a la parròquia de Sant Cristòfol per fer la seva aportació. Tenint en compte l’èxit d’enguany, ja s’ha començat a treballar per repetir l’experiència l’any que ve. Joan Barutel, president de l’AMCL i un dels voluntaris de la recollida ens recorda que “coses com aquestes ajuden a vertebrar el territori i a ajudar als qui més ho necessiten, que és una funció que també han de realitzar els mitjans de comunicació de proximitat”.

Des de la Parròquia de Sant Cristòfol, una de les entitats impulsores de iniciativa, el nou Sacerdot; Jordi Carreter es mostra molt satisfet i il·lusionat amb l’èxit de la campanya: “ Quan els nens van rebre als voluntaris vestits de reis mags amb les joguines, se’ls va il·luminar la mirada, hem complert els objectius, i d’ara en endavant toca seguir treballant per reduir la bossa de pobresa del barri amb iniciatives com aquesta, que permetin a diverses institucions, persones i mitjans del districte col·laborar per uns fins comuns”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.