El Centre Cívic de La Cadena i la Casa del Rellotge reprendran la seva activitat el proper dilluns 15 de juny

Text: Alejandro Flores

Els tallers i les activitats que organitzin es faran en diferents franges horàries compreses entre les deu i les dues del migdia, i des de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre. A més de les activitats presencials, que començaran a finals del mes de juny, es realitzaran classes online a partir de la setmana vinent i es tractaran diferents disciplines artístiques i culturals.

“Els espais estaran correctament ventilats i desinfectats”, assegura la directora del Centre Cívic de La Cadena, l’Àngels Masqué. A més, explica que han intentat donar cobertura a les diferents disciplines artístiques i culturals. “Pel que fa a les activitats presencials, farem yoga, ball de música dels 80, salsa, zumba, estampació, il·lustració… i als tallers online plantejarem classes d’idiomes i de cuina, de cosmètica i també de dansa”, afegeix.

Al web i les xarxes socials de la Cadena i la Casa del Rellotge podreu trobar més informació. Per tal de mantindre el distanciament entre persones i un aforament limitat a les activitats presencials, que començaran a partir del dia 29, des dels centres cívics recomanen reservar plaça mitjançant el seu telèfon. 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.