S’inaugura El Taller de l’Àngels a la Marina

A partir del 3 d’abril obre al públic el nou local El Taller de l’Àngels situat al local 23 dels Jardins de la Mediterrània (Carrer d’Alts Forns, 69).

La seva propietària l’Àngels Martínez ha declarat a La Marina “aquest és un espai per compartir amb altres persones la passió per la costura i la confecció”. L’espai compta amb una sala de taller soterrada als baixos del local on s’hi organitzaran tallers mensuals.

És un espai per compartir

Aquests tallers es programaran semanalment per a cada dissabte al matí i s’hi podran inscriure a través de Facebook a la seva pàgina de seguidors o al mateix local dins del seu horari comercial. Per començar aquest mes d’abril els tallers que proposen van des de la confecció de roses de tela i feltre (7 d’abril) fins a la decoració de coixins (28 d’abril).

Més enllà dels tallers, el nou local permet una quota mensual o pagaments per dies d’ús per poder comptar del material i de l’espai per a l’autoproducció.

Cal destacar que compta amb una petita cuina on refrigerar-se, un sofà i televisions connectades a Internet per projectar videotutorials de la xarxa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.