Can Clos aconsegueix l’aprovació d’un pla contra les inundacions al plenari del districte

Text: Andrea Bello; Fotografia: Alejandro Flores

Dijous passat, es va celebrar el primer Plenari ordinari del nou mandat del districte Sants-Montjuïc. L’acte va servir per acabar de conformar els consells de govern, fer un balanç del mandat anterior i fer una projecció cap al futur del districte.

Els veïns de Can Clos van aprofitar l’acte per reclamar accions a la muntanya de Montjuïc per evitar les destrosses que causen els forts aiguats. La presidenta de l’Associació de veïns, Rosalia Fernan, explica que “Can Clos està en perill, està sortint brutícia que havia estat enterrada l’any 78 i acaba a la porta de l’escola i a la llar d’infants, és un perill pels nens” per això exigeixen als polítics que solucionin la situació.

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya es va impulsar la proposta d’arranjament que reclamen els veïns. Un cop sotmesa a votació va ser aprovada per majoria absoluta, el que significa que es posaran en marxa un seguit d’accions per evitar les inundacions.

Per altra banda, professorat i alumnes de l’escola Maiol del barri La Bordeta també van portar la seva protesta al plenari del districte, volen evitar la creació d’un parc de neteja al soterrani del futur institut-escola. Ramon Campa, membre de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes), alerta que “la localització d’un centre de residus viaris sota l’escola posa en perill la salut dels nostres infants i la convivència normal d’un centre educatiu”, per això demanen que es repensi el projecte.

Cal destacar a més, l’elecció d’Albert Deusedes com a vicepresident del consell de districte. I la voluntat que va expressar el regidor de districte, Marc Serra, de donar continuïtat al Pla de Barris i d’ampliar-lo a més barris del districte Sants-Montjuïc.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.