Les entitats de la Marina visiten el nou skatepark abans de la seva inauguració

Text: Alejandra Sánchez

Aquest matí, els representants d’algunes entitats del barri, com ara La Marina Patina i el Memorial Democràtic de Treballadors de SEAT, han visitat les obres del nou Parc Esportiu Urbà La Marina, que s’inaugurarà oficialment el pròxim dissabte 28 de setembre.

L’arquitecte encarregat del projecte de l’skatepark, Roger Pujol, ha anat explicant als representants de les entitats i als tècnics del Pla de Barris que també hi eren presents les diferents infraestructures de les quals consta aquesta nova estructura esportiva situada a la Plaça del Moviment Obrer.

El Parc Esportiu Urbà La Marina està plantejat perquè el puguin fer servir rollersskaters i bikers. Consta d’una zona d’iniciació i una de patinatge i, a més, té també elements pensats pel patinatge agressiu.  A nivell de disseny, l’skatepark està pensat per integrar-se sense problema en l’urbanisme del barri, però sense deixar de delimitar el seu espai, amb elements de separació física i visual com ara bancs, zones enjardinades i quartes pensats per a deixar clar on comença i acaba l’skatepark. A més, compta també amb una zona d’ombra amb una pèrgola recoberta per plantes enfiladisses.

Aquest skatepark és el producte d’un procés participatiu que va començar el setembre del 2018 i que va constar de sis reunions en què les entitats del barri van poder dir la seva i aportar les seves idees i coneixements. Les obres del parc esportiu urbà, però, no van començar fins al març d’aquest any i s’han allargat gairebé un mes més del que en principi estava previst.

La inauguració oficial i oberta al públic del parc esportiu urbà es durà a terme el pròxim 28 de setembre a partir de les 11h del matí.

L’acte d’inauguració estarà presentat per l’Associació de Mitjans de Comunicació Local, amb Yohany Limpias i Andrea Bello. També podreu gaudir de diferents tallers i activitats relacionades amb el món de l’skate, la bicicleta i el grafiti, així com de diferents actuacions musicals i un refrigeri.

A partir del dissabte les instal·lacions es podran utilitzar de forma regular. Des de l’Ajuntament s’espera que aquest sigui un espai que aculli gent de tota Barcelona interessada en el món del patinatge, sobretot joves.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.