APALIM: 10 anys de bon rotllo i esperit inquiet

Mari Sanz, José Antonio Olalla, Milagros Temprano i Oscar Pompas, son quatre dels al voltant de 100 membres que té l’Associació per a la Promoció d’Activitats Lúdic-Infantils de La Marina (APALIM) i que aquest 2016 fa 10 anys des del seu naixement el 2006. La conformen pares i mares de família que inquiets per realitzar activitats per als seus fills, que en el seu moment estudiaven a l’escola SEAT, van decidir associar-se a causa de que l’oferta d’activitats d’extraescolars i la dels AMPAS era limitada al barri.

La burocràcia en canvi, va poder amb la iniciativa, sobretot la manca d’espais i d’ajudes. Davant les traves van reorientar els seus objectius: constituir un grup de amics per a participar en activitats que els reportessin benestar, diversió y passar bones estones.

Els actes que mouen els seus socis son el carnestoltes, les festes de Nadal, les festes del barri i també participen d’altres activitats que es realitzen cada any perquè formen part de la taula de cultura que agrupa la Unión de Entitats.

La seva visió del barri passa per la necessitat de “fer pinya” entre totes les entitats i les iniciatives que s’hi realitzen per a dinamitzar més i millor el barri. Felicitats APALIM, seguiu fent barri!

apalim2web

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.