Un pas més del femení, Zona Franca Futbol Club

La Marina ja té una representació femenina en la categoria de futbol sala, el Zona Franca Futbol Club. No és que hagi guanyat la copa, però aquest club de joves compleixen molt bé amb el lema “el que importa és participar”. Mares, treballadores, professionals i sobretot estudiants componen l’equip. L’edat no és un impediment. És la primera temporada que participen de la lliga de la Federació Catalana de Futbol Sala, en la categoria Femení Territorial, grup “A”. A un any de jugar juntes han tingut avanços i progressos significatius. Al principi de la temporada, el fet de no conèixer-se i la novetat del domini de la pilota per a algunes, els va portar derrotes importants. Al final, han aconseguit mantenir partits igualats en joc amb les seves oponents.

Posicions de l'equip
Posicions de l’equip:

“Més que un equip som una família, ens recolzem. Hem començat de zero, moltes mai havien jugat al futbol… vam veure la possibilitat de donar força al barri i al Club Zona Franca per créixer i ser el primer equip femení de futbol sala” declaraven Débora i Mary, capitana i coordinadora de l’equip, en una entrevista realitzada al programa Taula d’Esport de la Marina FM.Intenten aconseguir un horari més còmode i en el qual totes puguin coincidir al concorregut espai esportiu de la Bàscula. Entrenen els dimarts de 5.30 a 6.30 i els divendres de 6 a 7 de la tarda.

“Hem donat l’oportunitat a companyes que els agradava jugar, però que no trobaven un equip on integrar-se. Ha estat una sort començar totes gairebé al mateix temps i des de zero. Estem creixent com a grup i com a persones i ens està donant la possibilitat de veure com és realment el futbol: disciplina, companyerisme i molta diversió. Les sensacions són bones per continuar creixent i si hi ha més gent que s’animi a entrar sempre seran benvingudes”. Concloïen les entrevistades.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.