Ja són 30 els detinguts pels aldarulls de Sants

Amb la detenció de tres persones pel cos de la Guàrdia Urbana durant la matinada d’ahir, ja són 30 els arrestats pels incidents que han tingut lloc a Sants, després de desconvocar-se la marxa protesta pel desallotjament de Can vies.

Els aldarulls d’aquests dies han deixat un total de 224 contenidors d’escombraries malmesos, que s’han emprat per muntar barricades. Aquesta nit s’han cremat 62 contenidors, deu més que la matinada de dimecres. Tots aquests desperfectes en el mobiliari urbà suposen, segons dades del Consistori, un 62.000 euros aproximadament.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 14 persones, 10 mossos d’esquadra i quatre manifestants. Tres persones – un agent i tres manifestants- van ser traslladades a l’hospital amb contusions lleus.

Els 27 detinguts pels Mossos més els tres d’anit per la Guàrdia Urbana configuren un gruix de 30 arrestats. Dos d’aquests són menors i la majoria són de nacionalitat espanyola. A hores d’ara es desconeix si els detinguts quedaran en llibertat després de ser interrogats pels agents, tal i com va succeir en casos anteriors.

Fotografia. Autoria: Btv

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.