El Casal de Barri La Vinya es queda a casa

Entrada del Casal de Barri La Vinya (Facebook: Casal Barri La Vinya)

Pau Llopis, amb la col·laboració d’AV Centre Social La Vinya

El barri està d’enhorabona, donat que l’AV Centre Social La Vinya ha guanyat novament la licitació de la gestió cívica del Casal de Barri La Vinya i puja de categoria a Casal Comunitari.

L’associació, que ja fa nou anys que està al capdavant del casal, ha reivindicat el passat dimarts 24 d’octubre la seva posició com a entitat a càrrec de la gestió del centre cívic, que encara serà un dels baluards i insígnies de vida comunitària a la Marina.

L’entitat ha renovat el seu paper després de presentar a les autoritats municipals el seu projecte per als pròxims dos anys. La direcció de l’espai continuarà en mans de Carmen Higueras, qui l’exerceix des de l’any 2022.

Així, els projectes del Casal de Barri posats en marxa durant els darrers anys gaudiran de continuïtat. Amb “l’ascens” que experimentarà el centre a Casal Comunitari, es contempla una extensió de les activitats ofertes per l’associació, a més a més d’un augment en les mesures de suport a la comunitat i entitats per l’Àrea municipal de Serveis del Territori, impulsant principalment el treball en xarxa.

La seu del Casal Comunitari La Vinya continuarà sent, com fins ara, al carrer Alts Forns 87. Ens veiem pels barris!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.