ARY Esport obre un nou poliesportiu davant la manca d’oferta esportiva a La Marina

Sergio Segura//

L’associació sense ànim de lucre ARY Esport ha portat endavant una iniciativa a La Marina: un poliesportiu amb l’objectiu de cobrir una falta d’oferta que hi ha al barri. Aquest projecte va començar el passat mes d’abril i actualment ofereix classes dirigides, però amb el temps pretenen augmentar el servei als usuaris. Aquest espai esportiu es troba a l’espai municipal de La Bàscula.

Els objectius principals de l’agrupació són fomentar els coneixement i la pràctica d’esports dirigits, crear hàbits saludables als associats durant el temps lliure i dinamitzar la vida social i associativa a través de les activitats esportives. L’associació la integren la Yolanda Gutiérrez, que s’encarrega de les tasques administratives, i la Rosalia Mansilla i l’Alberto Costas, monitors de les activitats dirigides del poliesportiu.

La Yolanda Gutiérrez ha parlat de la trajectòria d’aquest projecte. “Érem amics i de sobte va sorgir la idea de fer-lo. Vam iniciar amb classes gratuïtes per captar l’atenció de la gent i poder explicar qui som i quina és la nostra finalitat”, ha afirmat. Alhora, creu i vol que el futur del projecte “sigui llarg” i pugui donar un servei als usuaris del barri i als pares que porten els seus fills a fer activitats a La Bàscula.

ARY Esport ofereix actualment classes dirigides de dilluns a dijous, de sis a nou del vespre: els dilluns i els dimecres l’Alberto Costas s’encarrega de les activitats de Posa’t en Forma, Pilates i Total Body Condition. Per una altra banda, la Rosalía Mansilla dirigeix Zumba i Boot Camp.

Aquesta associació és sense ànim de lucre i, per ara, no reben cap tipus d’ajuda externa. Amb el pagament de les classes només volen cobrir els sous dels monitors, el pagament del lloguer i el material per als exercici. A partir de l’any vinent, però, buscaran algun tipus de subvenció per tal de facilitar el desenvolupament del projecte.

L’Alberto Costas ha parlat a La Marina sobre les activitats que ell ofereix al centre. “Amb les meves classes vull que la gent faci esport, que continuïn fent esport i que agafin afecte a l’activitat física”. També orienten els usuaris a assistir a  determinades classes segons les seves necessitats. “Si una persona necessita ajuda amb l’esquena o la mobilització li recomano Pilates; si vol treballar el cos en general pot fer Total Body Conditions, i qui tingui poca activitat física ofereixo Posa’t en forma”.

Els associatius es mostren contents per la bona acollida que està tenint actualment el projecte, tal i com afirma la Yolanda. “Molta gent ens sol·licitava i és una de les coses que ens inquietava. Ara, la gent ens agraeix que haguem començat aquest projecte davant la falta de poliesportius al barri i estem molt contents”.

Aquesta bona acollida que es deu a la falta de poliesportius a La Marina i a un futur prometedor del projecte, ja que tenen un objectiu clar i essencial per als veïns del barri: fomentar l’esport entre els usuaris de totes les edats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.