Les dones de la Marina gaudeixen d’un merescut “Temps d’Esport”

Gimnàstica a les cadires, pilates, ioga, rumba catalana, afrobeat… són exemples d’exercicis que van fer les més de cent dones que van assistir a la matinal esportiva.

El Centre Cultural Estrelles Altes ha tornat a dinamitzar el barri de la Marina i, en aquesta ocasió, ho ha fet promovent l’esport femení. El darrer 18 de setembre, els Jardins dels Drets Humans acollia la setena edició de la matinal esportiva “Temps de dona, Temps d’Esport”.

Aquesta matinal se celebra cada any el 8 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona, però a causa de la crisi sanitària que encara ens envolta l’esdeveniment es va endarrerir uns mesos. “Mai no vam pensar en cancel·lar la jornada i sempre hem mantingut moltes ganes de celebrar-la”, va afirmar la presidenta del Centre Cultural Estrelles Altes, Toñi Fernández.

La gimcana esportiva va començar passades les 10:30 del matí i es va estendre fins a l’hora de dinar. La jornada va començar amb els parlaments protocol·laris on representants del barri i del Districte van agrair la celebració i l’assistència a l’esdeveniment. Tal com va dir la mateixa presidenta del Centre Cultural Estrelles Altes, les activitats esportives van succeir “sense pressa però sense pausa”. Gimnàstica a les cadires, pilates, ioga, rumba catalana, afrobeat… només eren algunes activitats del gran ventall d’exercicis que van fer les més de cent dones que van assistir a la matinal esportiva.

“Tot i que semblava que el clima no acompanyaria, i malgrat que encara estem sortint de la pandèmia, el balanç de la jornada és molt positiu”, assegurava Toñi Fernández. Les organitzadores van regalar 100 samarretes commemoratives de l’acte esportiu a les 100 primeres inscrites.

DESTACAT: “Tot i que semblava que el clima no acompanyaria, i malgrat que encara estem sortint de la pandèmia, el balanç de la jornada és molt positiu”, assegurava Toñi Fernández

Text: Albert Aguilar

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.