OPEN CAMP i ACNUR firmen un conveni per difondre els valors de solidaritat amb els refugiats

OPEN CAMP continua ampliant el seu compromís social i avui ha firmat un conveni marc de col·laboració amb el comitè català de l’Agència de l’ONU per als Refugiats (ACNUR-UNHCR) amb l’objectiu de sensibilitzar els visitants del parc de la situació de vulnerabilitat que afecta a milions de refugiats a tot el món.

Per portar a terme aquest propòsit, el parc de l’esport OPEN CAMP ha ideat una l’experiència esportiva que difondrà els valors de solidaritat amb els refugiats que promou l’ACNUR. Serà una recreació de la prova olímpica dels 110 metres tanques que permetrà als visitants del parc posar-se a la pell d’un atleta olímpic. Participaran en aquesta emblemàtica cursa a la pista de l’Estadi Olímpic Lluís Companys al mateix temps que coneixen els obstacles i dificultats que han de superar persones refugiades durant el seu exili. En les properes setmanes els equips de treball de totes dues organitzacions acabaran de definir i dimensionar l’experiència.

Així mateix, OPEN CAMP posa a disposició del comitè català de l’ACNUR les instal·lacions de l’Estadi Olímpic per a iniciatives solidàries, com ara activitats per recaptar fons per emergències, i també un espai expositiu permanent al mateix Estadi Olímpic.

Amb aquest acord marc, el Comitè Català de l’ACNUR se suma a d’altres entitats sense ànim de lucre amb qui OPEN CAMP també col·labora, com ara Creu Roja o Oxfam Intermón, entre d’altres.

Recordem que OPEN CAMP és el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport que obrirà portes el proper 16 de juny a les instal·lacions de l’Anella Olímpica de Barcelona. Oferirà experiències recreatives i d’entreteniment associades a l’esport, amb l’objectiu que els visitants visquin en primera persona les emocions de practicar el seu esport preferit en escenaris reals on han competit els seus ídols.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.