La 29a trepitjada del raïm de Plus Ultra en imatges

President Plus Ultra

Francesc Boix, president de l’Associació de Veïns de Plus Ultra: ” La festivitat d’avui ha estat una cosa meravellosa perquè ha tingut molta ressonància, ha vingut gent molt diferent i estic molt content”.

 

 

 

xavier-trias-1

Xavier Trias, alcalde de Barcelona: “És molt maco mantenir aquesta festivitat en un racó molt especial de Barcelona i  ens permet mirar el passat i alhora el futur gràcies a la solució que hem trobat d’urbanitzar els carrers de Plus Ultra i modernitzar aquesta zona”.

 

 

Jordi_Marti_0Jordi Martí, regidor del districte de Sants Montjuïc: “Aquesta festa és molt especial:  és l’ única expressió tradicional en honor a un producte tan rellevant de la nostra cultura com és el vi i la verema. Estic encantat de venir perquè la gent del barri i de la resta de La Marina s’estima molt aquesta festivitat”.

 

 

3. Jose Antonio CallejaJosé Antonio Calleja, conseller del PPC Sants Montjuïc: ” És una festa que té molta continuïtat, sent la seva 29a edició se li hauria de donar una mica més de llum tant per part de la Generalitat com per l’Ajuntament . Els veïns esperen que es declari aquesta festa bé d’interès cultural”. 

 

 

jordi suñé
Jordi Suñé, conseller d’ERC Sants Montjuïc: ” És un plaer veure a petits trepitjant el raïm i prendre el most com un record efímer d’aquesta tradició”.

Fotografies: David Aguinaga i Rafel Vidal

2 COMENTARIS

  1. ¡Felicitaciones por el excelente reportaje de tan entrañable fiesta que en 2015 llega a su 30ª edición!..

  2. ¡Felicitaciones por el excelente reportaje de la entrañable fiesta del Barrio Plus Ultra que en 2015 celebrará su 30ª edición!.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.