Arrenca Molta Canya!

    molta canya 1
    Tot l’equip amb Mateo Vergara

    El passat diumenge “Molta Canya!” va començar la seva aventura radiofònica a les ones de La Marina FM. Un programa presentat per Abraham Orriols i Guillem Estadella, que ens porten el millor humor per acabar de passar els últims moments del cap de setmana, i per començar de nou la setmana amb força. Acompanyats per les seves col·laboradores la Laura Campins i l’Arlet Rodríguez, van fer del primer programa una rialla constant.

    Al repàs de tota l’actualitat vam trobar noticies molt boges com les bromes del polac Wardega, o fins i tot un judici totalment surrealista, com la denúncia d’un home a la seva dona per les seves exigències sexuals. La Laura Campins i l’Arlet Rodríguez es van atrevir a comentar els TT (“Trending Topic”) més vistos de la setmana.

    El programa va estar ple de sorpreses, i una d’elles va ser el nostre convidat. Mateo Vergara, acompanyat pel seu gos, ha estat el primer a rebre “molta canya”. El “Show-man”, actor i dinamitzador de públic, sense pèls a la llengua va participar en la nostra secció “El cafè” per parlar-ne dels ex.

    Finalment, en els minuts finals vam poder parlar amb el Mateo Vergara sobre la seva vida professional, i com és treballar amb cares conegudes. Entre les persones amb les quals ha treballat podem trobar Christian Gálvez, Juanra Bonet, Risto Mejide…

    No us perdeu el proper programa, nosaltres us esperem a partir de les 19h cada diumenge… Preparats per donar “Molta Canya!“?

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.