Activitats gratuïtes per passar-s’ho bé al Prat Vermell

Dansa urbana, bodyfit, country, Pilates, batucada familiar o treballs manuals són algunes de les activitats que arriben al Part Vermell per gaudir d’una bona estona en família i entre el veïnat.

El passat dissabte, 1 d’octubre, s’obrien les inscripcions pels tallers gratuïts que s’oferiran des de l’octubre i fins al desembre i que busquen crear vincles entre els nous veïns i veïnes i els que ja hi vivien al Prat Vermell. “L’objectiu és unir i integrar, ja que, al cap i a la fi, tots vivim aquí i hem de donar-li vida al barri i ensenyar a tothom que arriba a estimar-lo tant com l’estimem nosaltres”, explica la Rosalia Fernández, presidenta de la Unió d’Entitats de la Marina.

La plaça de Falset és el centre neuràlgic d’Eduard Aunós, que de mica en mica veu com al seu voltant s’erigeixen nous edificis i, amb ells, veïns i veïnes que se sumen a l’antic nucli d’habitatges. Mostrar als nouvinguts les alternatives d’oci que ofereix la zona i l’escalfor d’associacions i entitats que, amb tot un seguit d’activitats i tallers, aposten per crear comunitat i no deixar que es perdi el tret més distintiu de Cases Barates: tothom es reconeix.

La jornada va estar organitzada per la Unió d’Entitats i amb la col·laboració de l’Associació de Veïns d’Eduard Aunós, la Marina FM i l’Ajuntament de Barcelona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.