El Consorci de la Zona Franca celebrarà un BNEW “únic al món”

(Consorci de la Zona Franca)

Sota el sostre de la DFactory, un gran centre on diverses empreses desenvolupen la indústria digital, intel·ligent i de l’automatització (4.0), se celebrarà, un any més, la Barcelona New Economy Week amb moltes novetats que pretenen impulsar el sector i situar Barcelona com a capital de la nova economia durant la celebració de l’esdeveniment.

La BNEW d’enguany té previst que aglutini 12.000 assistents de més de 100 països en la seva edició més presencial, un esdeveniment que es va organitzar per primer cop el 2020, en plena pandèmia, i que s’estrena el 2022 sense cap restricció sanitària. Això farà possible la intervenció de 600 speakers creant contingut cap a les gairebé 1.500 start-ups enregistrades als actes.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, explica que “BNEW té l’objectiu d’unir a tota la indústria de la nova economia sota un mateix estàndard per a construir junts el full de ruta del futur”. El delegat també ha assegurat que “el CZFB treballa per a impulsar la transformació del teixit productiu i reforçar la projecció de la ciutat de Barcelona i la seva regió metropolitana a nivell internacional”.

L’escenari de totes les activitats de la Barcelona New Economy Week serà al DFactory, un entorn tecnològic on conviuen gairebé 500 persones de 30 empreses, i que suposa una oportunitat per unir vincles entre elles i crear projectes conjunts.

El BNEW d’aquest any se centrarà en 7 eixos fonamentals que coincideixen amb els sectors que desenvolupen la nova economia, i que tenen el seu espai de sessions i debats al congrés:

  • BNEW Digital Industry: s’abordaran les possibilitats que ofereix el món digital, com el metavers, en el model de fabricació intel·ligent, la ciberseguretat en la indústria 4.0 o el paper clau de la dona en la tecnologia.
  • BNEW Invest: amb l’estudi de les noves tendències d’inversió a tot el món, on es farà èmfasi sobre els riscos i oportunitats de l’economia actual, la inversió en energies renovables o les criptomonedes.
  • BNEW Real Estate: on es tractaran les noves tendències en la gestió immobiliària.
  • BNEW Mobility: amb la col·laboració públic-privada, es construeixen ponts per exposar solucions sobre el reptes en la mobilitat del present i el futur.
  • BNEW Sustainability: tractaran temes referents al consum sostenible, la importància de l’economia circular o la gestió de residus, en sectors importants com el de la moda i l’alimentació.
  • BNEW Talent: que potenciarà la creació de nous projectes per afrontar els reptes de la indústria 4.0 en diferents sectors mitjançant la innovació.
  • BNEW Experience: un eix que es relaciona amb l’experiència in situ mitjançant tastets i tallers en relació amb l’oci i la cultura a la ciutat de Barcelona, especialment en els camps de la gastronomia, l’art, la moda, la música i el disseny.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.