L’Orquestra de La Marina torna a La Bàscula amb un concert el 3 de febrer

L’Orquestra Infantil de La Marina, celebra el pròxim 3 de febrer el primer concert d’enguany a l’Espai Musical La Bàscula (19 h.). L’espectacle, impulsat per l’associació Integrasons amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, arriba un any després de la creació d’aquesta orquestra infantil a Zona Franca, i servirà a més a més de consolidar l’orquestra infantil del barri per presentar la nova Orquestra Preinfantil de La Marina, que va néixer el 2015.

El concert estarà dirigit pel director del projecte i de l’associació Integrasons, Pablo Persico, acompanyat per Xavi Lozano, lutier i músic experimental, juntament amb en Jordi Gómez al trombó i Ivan Arranz a la percussió.

Els integrants de les orquestres de La Marina, molts amb necessitats acadèmiques, psicològiques i emocionals específiques, milloren a través de la música el seu desenvolupament personal i social i, en conseqüència, el seu rendiment escolar. La Nerea i en Marc dirigiran dues de les cançons del repertori del pròxim 3 de febrer.

L’entrada per a la funció és lliure i gratuïta. Els interessats en assistir han de demanar entrada prèviament a info@integrasons. 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.