Les entitats de Sants-Montjuïc presents a la Mercè 2013

EVA ALBIOL|

Sota el lema “ Les entitats fem força”  el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec i la Unió d’Entitats de la Marina participaran a la 18ª Mostra d’Associacions de Barcelona, en el marc de les Festes de la Mercè.

Les tres federacions d’entitats de Sants-Montjuïc participaran conjuntament muntant una carpa els dies 21, 22  i 24 de setembre a la plaça de Catalunya. Totes elles aposten per crear un estand actiu i dinàmic que ajudi a fomentar la participació dels veïns i les veïnes a través de diverses activitats com ara tallers infantils, escacs, manualitats, tallers de xapes, esports, danses… Segons expliquen les tres federacions, l’objectiu és fomentar i defensar la vida associativa i la plena participació ciutadana fent d’interlocutors entre les administracions públiques i les entitats veïnals, promovent la participació conjunta de les associacions en totes les activitats que es realitzen al barri, convertint-se en un punt de trobada i de referencia entre les entitats i potenciant l’intercanvi d’experiències.

123 entitats protagonistes

Després de 18 edicions, la Mostra d’Associacions ha esdevingut una activitat tradicional de les Festes de la Mercè. Enguany, a banda de les tres federacions d’entitats de Sants-Montjuïc, també hi seran presents 123 entitats de les més de 6.000 que integren el Fitxer General d’Entitats Ciutadanes de Barcelona. Són uns dies esperats per les associacions, doncs la Mostra constitueix un important aparador per donar a conèixer els seus projectes, informar de noves iniciatives socials, i realitzar tot tipus d’activitats informatives, culturals, festives o solidàries.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.