Tricentenari per als més petits

L’espectacle infantil ‘Aquell dia de 1714: El Tricentenari per a tots els públics’ ha tingut lloc aquesta tarda a les 18h a la Sala Infantil de la Biblioteca Francesc Candel. L’acte teatral, a càrrec exclusivament de Bernat Soler, pretenia representar una escena dels fets del 1714 durant el setge de Barcelona, però a través de la història de tres personatges infantils: l’Eulària (una nena barcelonina que vol defensar la muralla), en Patufet i el bou, per tal d’aproximar aquest important episodi de la història de Catalunya als més petits.

Bernat Soler durant l'actuació / @lamarinacat
Bernat Soler durant l’actuació / @lamarinacat

Durant la representació, els personatges ficticis i reals es barregen creant una aventura divertida però tràgica a la vegada. A més, de manera molt planera i simple, l’artista ha fet participar el nens i s’ha servit d’atrezzo quotidià (com espardenyes, una faixa vermella i una barretina), papers, cartró i titelles per realitzar un espectacle de mitja hora de durada.

L’espectacle ha estat un muntatge escènic basat en la novel·la ‘Aquell dia de 1714’, de l’autor Antoni Munné-Jordà i Òscar Julve, l’il·lustrador del llibre.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.