Una app contra l’assetjament escolar

El Centro de Seguridad para los Menores en Internet (Protegeles.com) ha presentat Protégete, la nova aplicació contra l’assetjament  escolar, que han desenvolupat amb operadores telefòniques com MoviStar, Vodafone, Orange i Yoigo. A la creació de l’app, han col·laborat un grup de menors.

L’eina permet realitzar una denúncia anònima sobre un contingut il·legal o nociu que es trobi en Internet i demanar ajuda davant de les situacions d’assetjament de forma directa a través del mòbil.

Segons l’estudi ‘Menores de Edad y Conectividad Móvil en España: Tablets y Smartphones‘, el 5,4% dels nens a Espanya entre onze i catorze anys (80.00) han patit algun tipus d’assetjament a través del mòbil. A més, el 9% ha rebut imatges de caràcter sexual i el 11%  missatges o trucades de desconeguts.

L’app “Protégete” es pot descarregar de forma gratuita per Google Play i Apple Store. L’objectiu és establir un canal d’ajuda pels menors i les seves famílies davant l’assetjament a Internet, i la vulneració de la privacitat o altres conductes de risc. L’app estableix un contacte directe amb els advocats, psicòlegs i experts en seguretat del centre de seguretat Protégeles.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.