El Saló Internacional del Còmic aterra de nou a Barcelona

    El 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona s’enceta avui fins el diumente 18 de maig als palaus 1 y 2 de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen, organitzat per FICOMIC, comptarà amb la presència d’importants autors de còmic a nivell nacional i internacional, a més de nombroses activitats culturals com exposicions, conferències, tallers o signatures d’autors.

    32 Saló Internacional del Còmic / FICOMIC
    32 Saló Internacional del Còmic / FICOMIC

    Un dels temes claus del Saló d’aquest any és la presència del gènere bèl·lic en la historieta. De fet, ‘Còmics en guerra’ és el títol d’una gran exposició que aportarà una visió antològica de les vinyetes bèl·liques, dividida cronològicament en els diversos períodes de la història, des de la prehistòria fins a l’actualitat. Aquesta mostra comptarà amb còmics i il·lustracions originals d’autors de diferents nacionalitats, a més d’una acurada escenificació gràcies a la participació de diferents associacions de recreació històrica.

    A més d’això, destaquen també les mostres antològiques dedicades als 75 anys de ‘Batman’, el popular protector de Gotham City, i ‘Lobezno’. També es farà honor a ‘La maduresa del superheroi’, creada per Len Wein i Herb Trimpe, i que celebra enguany el seu 40 aniversari. A més, el certamen comptarà amb exposicions dedicades a ‘Popeye’, al còmic autobiogràfic i a l’humor gràfic i al debat sobre el dret a decidir.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.