Tenim nou centre d’interès a la biblioteca: Còmic germànic

A la Biblioteca Francesc Candel hem habilitat aquest nou i únic centre d’interès on trobaràs totes les novetats del còmic germànic que es publiquin al nostre territori. Si t’agrada el còmic, no t’ho pots perdre!

La Biblioteca Francesc Candel fa un pas més en la seva voluntat de promoure el diàleg entre cultures i l’aprenentatge al llarg de la vida amb la creació del nou centre d’interès de còmic germànic.

Aquest centre d’interès, creat en col·laboració amb el Goethe Institut de Barcelona, és únic a la ciutat i s’articula al voltant dels països de parla alemanya:  Alemanya, Àustria i Suïssa. El fons consta de còmics en castellà, català i alemany de temàtiques diverses: hi podem trobar obres d’artistes com l’humorista Ralf König o Thomas Ott, biografies gràfiques de personatges cèlebres com Freud, Marx, Hitler o Stefan Zweig, adaptacions  de clàssics de la literatura com El diari d’Anna Frank o El procés, de Franz Kafka, còmics històrics sobre la Segona Guerra Mundial com Maus o relats de joves europeus que emigren a Berlín, com el  Berlín 2.0, d’Alberto Madrigal.

Episodis, indrets i personatges clau de la història d’Europa prenen vida gràcies als colors vibrants de les vinyetes, ens recorden d’on venim, ens permeten entendre el nostre present i reflexionar sobre quin volem que sigui el nostre futur.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.