Ja s’escalfen motors per la Festa Major de La Marina

Festa Major la Marina

L’hem trobada a faltar, però ja la tenim aquí! Després d’un any d’absència, la Festa Major de La Marina, també coneguda com Les Bacanals, torna amb més ganes que mai. I és que ja no queda res per viure-la. Enguany, la cita començarà el proper 18 de juny, i els actes s’allargaran fins al dijous 24. En total, sis dies plens d’actes, en una festa descentralitzada i adaptada als nous temps pandèmics.

Entre les principals activitats que es celebraran durant la setmana de Festa Major destaquen el concert de rumba a càrrec d’Alma de Boquerón; Les visites al Far de Montjuïc o el Far de Llobregat; La Tarda de Dansa o la cantada d’Havaneres per part del Grup Folk Montjuïc, entre més agrupacions musicals. Però això només és un petit tast de tot el ventall de propostes que es duran a terme al llarg de la setmana.

Programa de les Festes de la Marina 2021

A causa del context actual, i per tal d’evitar aglomeracions, els assistents als diferents actes hauran de reservar les entrades en aquest enllaç: https://p.berrly.com/bacanals21/events. Així que corre, aprofita i no et quedis sense gaudir de la teva activitat preferida de la Festa Major de La Marina, on els protagonistes seran els veïns i veïnes del barri.

1 COMENTARI

  1. […] El passat 8 de juny va tenir lloc el Consell de barri de la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell, una cita especial, ja que per primer cop des de la pandèmia va celebrar-se de manera semipresencial a la sala Pepita Casanellas. L’acte va inaugurar-se amb un petit resum del regidor del Districte, Marc Serra, qui va repassar la tendència a la baixa de la incidència del virus al barri, la Festa Major de la Marina i les seves activitats, les quals les pots consultar al següent enllaç. […]

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.