Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Què fer a la Marina el cap de setmana del 16, 17 i 18 de juny
Què fer a la Marina el cap de setmana del 16, 17 i 18 de juny

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana. buy albion gold

El Último mono

Espai Jove La Bàscula. Divendres 16 de juny, a les 20 h. Grup jove de Barcelona amb tendències indie-rock. El grup està format per Jordi, guitarra solista, Christian, bateria, David, baix i Sergio, veu i guitarra rítmica. albion gold

Matinal esportiva

Passeig de la Zona Franca. Dissabte 17 de juny, a les 11 h. En el marc de la Festa Major de la Marina, el passeig de la Zona Franca acollirà activitats esportives. cheap albion gold A més, a partir de les 13 h se celebrarà el Gran Premi de la Marina, VI Milla Bauhaus. Organitza: Taula d’Esports de la Marina.  

La Bella Tour

Jardí exterior de la Sala Pepita Casanellas. buy albion gold Diumenge 18 de juny, a les 12 h. Fa més de 30 anys van ser els reis de la pista. buy albion silver Els pallassos principals d’un dels millors circs del moment. albion silver Eren el número estrella de l’espectacle. cheap albion silver Ara ells són l’espectacle. Trenta anys després només queden aquests dos pallassos. cheap albion gold Ells fan tots els papers, acròbates, mossos de pista, equilibristes, acomodadors. Dos vells amics que, una vegada més, faran el que millor saben fer: divertir i sorprendre el públic.

Diumenge de vermut

Plaça de la Marina. Diumenge 18 de juny, a les 12 h. Vermut per 1 euro, pintxos per 0,80 euros i beguda i pintxo per 1,5 euros. Organitza: L’Engranatge: Ateneu Popular la Marina- Zona Franca.

Exposició: ‘Associació d’Artistes de la Marina’

Biblioteca Francesc Candel. Fins al 30 de juny en horari de biblioteca. L’Associació d’Artistes de la Marina vol compartir amb els veïns i amics de la Marina part de la feina que es realitza a la seva associació i, alhora, mostrar la diversitat i harmonia de les seves obres a través del pinzell.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.