Els Reis d’Orient passegen per la Marina

 RAQUEL M. MARTÍNEZ|

Abans d’anar a entregar els regals, Ses Majestats van saludar una gran quantitat de nens, nenes i adults dels barris de la Marina que van sortir al carrer a veure’ls.

La cavalcada de reis del 2014 va assolir un gran èxit d’assistència. Petits i grans van sortir al carrer el vespre del 5 de gener per rebre Ses Majestats. Va ser un passeig sense incidències, tot i el retràs en la sortida, que estava prevista  a les 18h, però va produir-se mitja hora més tard.

El recorregut d’ enguany no ha patit modificacions respecte al d’altres anys. La cavalcada va sortir de la plaça de les Matemàtiques i va passar pel carrer de Mare de Deu de Port, pel d’Alts Forns i pel Passeig de la Zona Franca, per acabar a la plaça de la Marina. Allà els Reis van rebre la clau de la ciutat, després d’un breu parlament del president de la Unió d’Entitats, organitzadora de l’esdeveniment. Fins aquest moment, a les 20’45h de la nit, el trànsit va estar tallat en aquests carrers.

El tret de sortida de la cavalcada el van donar uns grans focs artificials. Des d’abans d’aquest moment, però, ja hi havia activitat per tot el barri: els nens i nenes estaven llestos per agafar caramels i a la plaça de la Marina continuava la recollida de joguines “Un Nadal, un somriure”. Per estar informats en directe de tots aquests esdeveniments els veïns van poder comptar amb el programa especial que va emetre, per tercera i última tarda consecutiva, Sants-Montjuïc ràdio.

A més de veure Melcior, Gaspar i Baltasar els veïns dels barris de la Marina van poder saludar també alguns personatges coneguts com la Minni Mouse, Pocoyó i Bob Esponja. A més, els acompanyaven pallassos, camallargs, patges reials, ballarines i mineres amb el camió del carbó. A les carrosses, llençant caramels i fent companyia als Reis hi havia els patges més petits, nens i nens del barri. A més els Diables de Port van posar-hi la llum i el ritme: sortien a la cavalcada els Espurnes, la secció infantil de diables, acompanyats dels tabalers.

Podreu veure fotografies de la Cavalcada de Reis 2014 fent clic aquí.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.