Parisi, Asproseat i l’Esbart Ciutat Comtal guanyadors dels Premis Sants-Montjuïc 2017

Foto: Ajuntament de Barcelona

Ahir al vespre el Saló de Plens del Districte de Sants va acollir la vint-i-cinquena edició dels premis que el Districte atorga a entitats, persones i projectes innovadors. cheap albion gold El jurat, albion gold format per membres del Consell ciutadà ha cregut oportú reconèixer la trajectòria del veí Joan Manuel V. cheap albion silver Parisi per la seva dilatada trajectòria d’impuls d’un teixit associatiu gràcies a la seva tasca com a gerent del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

“Encara queda molt per fer”

Joan Manuel V. cheap albion gold Parisi, buy albion gold Premi Individual Sants-Montjuïc 2017

Parisi és llicenciat en Història per la UAB i posseeix un màster en Economia Social i Direcció d’Entitats sense Afany de Lucre per la UB, és professor de llengua catalana i ja des dels inicis es va adherir ràpidament a la vertebració d’un teixit associatiu al barri de Sants on ha acabat sent gerent del Secretariat d’Entitats des de la seva fundació.

El guardó associatiu ha recaigut enguany a Asproseat, una entitat que va veure néixer el 1981 a partir dels treballadors de la SEAT amb fills amb discapacitats, buy albion silver aquell any obria la seva primera seu ocupacional al carrer de la Marina, actualment les entitats i fundacions que el componen gestionen sis centres ocupacionals, albion silver tres de treball, dos d’atenció i una residència i sis llars-residències repartides pel barcelonès amb més de 1.300 beneficiaris de la seva tasca. No és només una entitat dirigida a la discapacitat intel·lectual, buy albion gold sinó ara s’hi beneficien persones grans o en risc d’abandonament social.

“Estem orgullosos d’haver nascut a Sants-Montjuïc”

Ramon Vives, Director General d’Asproseat

El premi a la innovació ha recaigut a l’espectacle Acròstic per la incorporació d’elements audiovisuals i poètics i les noves músiques a la dansa catalana d’arrel tradicional que és obra de l’Esbart Ciutat Comtal.

Per acabar,

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.