La Marina estrena número de WhatsApp, participa!

Amb la intenció de facilitar la participació veïnal en els mitjans de comunicació dels barris de la Marina (en premsa, ràdio i web), LA MARINA estrena un número de WhatsApp on els veïns podran enviar contingut d’una manera més fàcil des del seu mòbil.

Afegeix aquest número de WhatsApp al teu mòbil: 93 223 14 03. És el número que LA MARINA posa a disposició dels ciutadans per tal que enviïn a través de WhatsApp informacions, notícies, avisos, comentaris, fotos, notes de veu, vídeos… que podran convertir-se en notícies als mitjans de comunicació del barri.

›› Envia’ns un WhatsApp

Aquesta via de comunicació amb els veïns ja s’havia fet servir a la ràdio per sol·licitar cançons i interactuar amb els programes, i de forma puntual en promocions i concursos dels mitjans. A partir d’ara, el WatsApp serà un canal permanent de participació, perquè els veïns puguin aportar informacions d’una forma ràpida i senzilla.

Els mitjans de la Marina s’aproparan més al territori i guanyaran en celeritat a l’hora de conèixer esdeveniments dels barris. El WhatsApp s’afegeix a altres vies de participació de LA MARINA: el correu redaccio@lamarina.cat i les xarxes socials Twitter @lamarinacat i Facebook www.facebook.com/lamarinacat.

Tu també fas LA MARINA!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.