Viu la Fira Marinera i de la Pagesia, els comerciantes celebren la 22a edició

Aquest dissabte 7 d’octubre l’Associació de Comerciants la Marina organitza la 22  Fira Marinera i de la Pagesia al Passeig de la Zona Franca. L’esdeveniment rememora el passat dels orígens del nostre barri amb una gran festa per a tots els veïns i veïnes, i per a tota aquella gent que vulgui apropar-s’hi  i gaudir de l’ambient i l’extraordinària riquesa comercial que mantenen viva les botigues de la Marina.

Els comerciants del barri, en aquest cas de la Marina, han hagut de superar la pandèmia, la inflació de preus, i la pujada que també hem viscut en serveis essencials com l’electricitat. Tot això des de l’Associació del barri botiguers i botigueres mostren entusiasme per acollir els visitants en aquesta nova edició.

Oferiran un total de 70 paradetes distribuïdes per tot l’eix Comercial de la Marina. Menjar, productes artesanals i de proximitat, serveis sanitaris, jurídics i educatius…. Durant el dia, a més, hi haurà música, espectacles i activitats per a totes les edats.  

Llistat d’activitats i tallers

  • 11h15: Un Show infantil  (organitzat per Small Talk ) pensat per als més petits.
  • 12:00h Danses modernes (organitza centre Cultural Estrelles Altes) que us faran moure al ritme de la música.
  • 12:00h :Una exposició fotogràfica que us transportarà als orígens de la Marina: Retrocedeix en el temps a través d’una exposició fotogràfica que captura la història i l’evolució del nostre barri (A la parada de La Marina a càrrec de Josep Maria Perez, Júlio Baños i Adolf Romagosa)
  • 13:00h: Esbart Dansaire Renaixença i els Bastoners del Poble-Sec us oferiran una actuació que ens farà viatjar al passat: Una oportunitat per connectar amb les nostres arrels culturals.
  • 17:00h: Un concert de rock amb el grup Black & White, amb un component de Jarabe de Palo ( Dani G. Napos) Gaudiu de la música en directe amb una actuació enèrgica i sorprenent.
  • 19:00h Un Bingo musical( a càrrec del l’Espai Turons) ple de sorpreses i diversió: Poseu a prova la vostra oïda musical i guanyeu premis emocionants.

 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.