Carnaval, els guacamais de Can Clos i el sol de La Vinya

La Rosalía Fernández ens ha dit que és la primera vegada que es disfressen des de que és presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Clos i han decidit començar per tot alt perquè aniran de guacamais, uns ocells ben bonics i alegres, “com la gent de Can Clos”, ha afegit amb simpatia la presidenta, una idea que tot i no ser la primera opció de l’Associació –segons sembla els ocells volaran alt aquest any a la rua de La Marina- la idea va sorgir fa uns tres mesos, el temps que porten treballant en la disfressa.

A la comparsa hi participaran unes 50 persones entre homes, dones i nens. Els participants es reuneixen els dilluns i dimecres de 17.30 fins a les 19.30h al taller on elaboren les disfresses, preparen la decoració de la carrossa i on, fins i tot, hi ha un servei de guarderia!

Per si fos poc, també estan preparant una coreografia que assagen els dissabtes i que promet ser un dels plats forts de la rua.

Aquest any al Carnaval de La Marina qui no corre, vola!

Ho confessem: que en Kiko ens digués de què anirien disfressats els membres de l’Associació de Veïns del Barri de La Vinya aquest any ha estat més difícil de l’esperat, i és que el factor sorpresa és un dels punts més divertits de la festa de Carnaval! Així i tot, al final ens ha confessat que el tema escollit és el sol. La idea va sorgir al març de l’any passat quan el comitè de Carnaval va seleccionar en un primer moment tres temàtiques que van ser sotmeses a votació entre els participants. L’opció dedicada a l’astre rei va ser la més votada.

Una producció que va començar pel maig i que veurà la llum d’aquí uns pocs dies. Potser caldrà portar ulleres de sol? En Kiko, que s’encarrega de gestionar el Carnaval des de 1999 –això són moltes voltes al voltant del sol!- ens ha dit que calcula que aniran disfressades unes 80 persones… així que no us oblideu les ulleres de sol, això és molta llum!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.